logo Casalina

Veertigste paasstage Zavath Zaventem staat garant voor een frisse afloop

Veertigste paasstage Zavath Zaventem staat garant voor een frisse afloop
De sfeer zit erin op de paasstage van volleybalclub Zavath Zaventem

Volleybalclub Zavath Zaventem organiseerde een paasstage met dertig deelnemers en zag zijn deelnemers tijdens de tweede week van de paasvakantie enorm evolueren. Afgesloten werd er met een traditioneel namiddagbezoek aan het zwembad.

Vijf trainers voor dertig kinderen, meestal geen sinecure maar bij Zavath weten ze hoe ze bezig te houden.

“De openingsdag was pittig, het niveauverschil tussen de jongste, zeven jaar oud en de oudste die zestien lentes telt, was nogal groot. Naarmate de week vorderde werden onze deelnemers technisch beter en werd het aangenamer werken”, aldus trainsters Kato, Berfin, Azra, Tara en Bouchra. “We combineren tijdens deze stage spelletjes met al meer stevigere training voor de oudere kinderen. We mengen de groepen wat en zo komt er automatisch een speelse team building tot stand”, weerklonk het enthousiast.

Er zijn ongeveer evenveel meisjes als jongens aanwezig en vooral het merendeel is nieuw in de volleysport. Slechts enkelen zijn al lid van Zavath, dat belooft…

“We gaan in de nammidag zwemmen, dat doen we al vele jaren. In de voormiddag vond voorafgaand een klein toernooi plaats”, wist Zavathvoorzitter Cynthia. Op de slotdag moesten jammer genoeg enkele kinderen ziek afmelden, maar dat kon de pret niet drukken.

De regiosportposter in de sporthal van Zaventem bij volleyclub Zavath Zaventem
De regiosportposter in de sporthal van Zaventem bij volleyclub Zavath Zaventem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *