logo Casalina

Veertien ploegen en honderdvijftig spelers aanwezig op Stix-Off voorbereidingstoernooi

Veertien ploegen en honderdvijftig spelers aanwezig op Stix-Off voorbereidingstoernooi
14 teams en 150 spelers stonden paraat bij de Stix

De leden van veldhockeyclub Hasselt Stix hebben er een druk hockeyweekend opzitten. Een enthousiast team van zo’n twintig vrijwilligers zorgde ervoor dat de bovenbouwteams de kans kregen om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe hockeyseizoen tijdens het STIX-OFF voorbereidingstornooi.

Zaterdag was er het U14 tornooi, en zondag traden de U16 en U19 ploegen aan

Teams van Hockeyclub Genk, HC Maasmechelen, Hasselt Stix, KHC Leuven, HC Lokeren, Hasselt Stix, en HC Nuth en Huizer Hockey Club uit Nederland namen het tegen elkaar op. De teams speelden wedstrijden op groot veld en hielden ook een shoot-out competitie. De U14 en U16 meisjes en de en U19 jongens van Stix wonnen hun competitie. De U16 jongens van Nuth en Lokeren en de U14 meisjes uit Genk gingen dan weer naar huis met de fair-play prijs.

Met veertien ploegen en zo’n 150 speelsters en spelers was het een gezellige drukte in het sportcentrum van Kiewit. De deelnemende teams zijn klaar voor het echte werk volgende week. Dan trekt de competitie zich weer op gang.

DJ Reno, de STIX pizzabakkers en wijnboetiek Limburg brachten sfeer tijdens de familie-avond. De trimhockeyploeg van Stix bracht ondertussen op het veld sportieve uitdagingen en hilariteit toen de kinderen hun ouders konden uitdagen. De sportieve afsluiter van de avond was een sympathieke Stix in de Mix wedstrijd van de verschillende Dames- en Herenploegen van de club.

Een glimlach was nooit ver weg op het Stixveld
Een glimlach was nooit ver weg op het Stixveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *