Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

VBS Tremelo en De Klimboom steunen de Rode Duivels!

VBS Tremelo en De Klimboom steunen de Rode Duivels!
De kindjes van VBS De Klimboom in vol ornaat en fel gekleurd!

Het Europees kampioenschap voetbal gaat van start en net zoals andere jaren mogen de kinderen van de Vrije Basisschool Tremelo met vestigingen de Klimboom en in het centrum op matchdagen in de Belgische kleuren naar school komen! Gezien de Rode Duivels hun opener pas op zaterdag tegen de Russen spelen, stonden de kindjes op het startmoment deze vrijdag al te blinken in duivelse kleuren.

“Hoe meer kleur, hoe meer sfeer en hoe beter ze voetballen”, verwoordde directeur van de VBS Tremelo, Jan De Wit het gevat. In VBS De Klimboom in de Barbarastraat, waar de kleuters en leerlingen tot en met het tweede leerjaar zitten, op de grens van Tremelo en Keerbergen waren ze met ongeveer vijftig kindjes uitgelaten in de weer met voetbal. Dat lieten ze ook uitvoerig zien. In vestigingsplaats Tremelo in de Astridstraat 4 waren om en bij de 180 kinderen uit de lagere school mooi voorzien van grappige hoofddeksels, vlaggen en de occasionele drietanden. Nog eens zeventig kleuters deden het iets rustiger aan en zaten ook mooi en vredig in ‘s lands kleuren te paraderen.

De kinderen van de lagere school VBS Tremelo juichen flink voor de Rode Duivels
De kinderen van de lagere school VBS Tremelo juichen flink voor de Rode Duivels

De Rode Duivels spelen op zaterdag 12 juni, donderdag 17 juni en maandag 21 juni hun wedstrijden tegen respectievelijk Rusland, Denemarken en Finland. Ook op die dagen kleuren beide scholen duivels rood! Hopelijk brengt de steun van de kinderen onze duivels geluk!
Scholen die interesse hebben om ook op deze manier in beeld te komen, mogen contact opnemen via info@regiosport.be

Ook de kleuters van VBS Tremelo kunnen er wat van!
Ook de kleuters van VBS Tremelo kunnen er wat van!

Geef een reactie