U21 NV Lozenhoek Keerbergen en KVC Haacht B maken er een doelpuntenkermis van

De U21 van NV Keerbergen (l) haalden het van hun Haachtse leeftijdsgenoten

De U21 van NV Lozenhoek Keerbergen en KVC Haacht B maakten er in een regenachtig weertje een doelpuntenkermis van, het werd finaal 8-2. Aan de rust waren de schapen al ietwat op het droge voor de Lozenhoek, in de tweede helft maakten ze de kloof nog ietwat groter. KVC Haacht bleef meevoetballen en dat sierde hen.

Ondanks het regenweer kwamen er ongeveer 50 kijkers opdagen

De bezoekers poogden via Verheyen spelers zoals Brodala en Goovaerts diep te sturen, links lag bijvoorbeeld Faes op de loer. Thuisdoelman Bertens voetbalde goed mee en kon zo veel gevaar voorkomen. Verdedigers Defryn en Veraart stoorden aanvankelijk hoog en voerden precieze tackles uit. Bij Keerbergen werd geopteerd voor de diepe bal naar de aalvlugge Van Muysen. Uitgoalie De Leus was enkele keren goed bij de pinken. Ondertussen poogden KVC’ers Decoster, Brodola en Verheyen hoog te storen. Keerbergenkapitein Lachgar poogde het soms vanop afstand en ook De Leebeeck lag vaak te wachten op een snelle actie, de struise De Cock op zijn beurt kon veel ruimte bestrijken.

In de twaalfde minuut werd de ban gebroken. Een corner vanaf rechts door Lachgar getrapt kwam bij verdediger Verheyen ongelukkig weggewerkt. De bal kwam bij De Leebeeck terecht en die trof overhoeks raak, 1-0. KVC poogde nog maar Keerbergen kreeg meer moed en werkte af. We gingen rusten bij 3-0.

In de tweede helft werd het veld nog wat zwaarder en volgden de doelpunten, in totaal werden er tien gescoord in de reguliere speeltijd. Keerbergen nestelt zich in de top drie, voorlopig staat KVC B in de onderste regionen.

Doelpunten: 12’ Brent de Leebeeck (1-0), 23’ Jan Van Muysen (2-0), 29’ Jasper Verbeeck (3-0), 53’ Jolan Anthonis (4-0), 64’ Mozes Mellaerts (5-0), 70’ Jan Van Muysen (6-0), 73’ Jasper Verbeeck (7-0), 80’ Pieter De Fryn (7-1), 83’ Stan Brodola (7-2), 90′ Pieter Van de Ven (8-2)