Q8 tempo oil banner

 

U21 Kortenberg Young Devils winnen ‘Remember Stewart’ basketbaltornooi

U21 Kortenberg Young Devils winnen ‘Remember Stewart’ basketbaltornooi
De U21 spelers van Kortenberg met Halil Yalaz, Viktor Marck, Kalle Lambaerts, Sander Benony, Steven Van Ooyen en Anthony Pappas en samen met Dries Vanginderachter, Patrick Schulz en trainer Peter Goossens.

De U21-ploeg van de Kortenberg Young Devils namen zeer recentelijk deel aan het “Remember Stewart” basketbaltornooi in Sint-Niklaas. Met slechts vijf spelers en dus zonder rustwissels wonnen ze de eerste wedstrijd met 18-31 tegen de Sint-Niklase Condors, die de organisatie tot een goed einde brachten.

Bij de tweede wedstrijd namen de ondertussen zes Kortenbergse spelers het op tegen elf spelers van de BBC Racing Brugge Bears. Na een spannende wedstrijd maakten de Young Devils het verschil en wonnen ze dit duel met 32-28. Ook de Evergemse Tigers moesten eraan geloven met 19-29 en zo namen de Kortenbergse Young Devils de beker van het basketbaltornooi in ontvangst. Voor trainer Peter Goossens van de U21 Kortenberg Young Devils betekent deze overwinning alvast een mooie mentale opsteker voor de ploeg na bijna een jaar zonder wedstrijden.

Op de foto de U21 spelers Halil Yalaz, Viktor Marck, Kalle Lambaerts, Sander Benony, Steven Van Ooyen en Anthony Pappas en samen met Dries Vanginderachter, Patrick Schulz en trainer Peter Goossens.

Geef een reactie