logo Casalina

U17 KCBJ Betekom spelen indoor kampioen!

U17 KCBJ Betekom spelen indoor kampioen!
De U17 van KCBJ Betekom vieren in Leuven hun titel Foto: KCBJ Betekom

De U17 van KCBJ Betekom speelden kampioen in hun reeks in de indoorcompetitie, namelijk de afdeling 2A. Dit deden ze na een overtuigende 3-11- overwinning tegen rechtstreekse concurrent en streekgenoot KC Leuven. Daags na hun titel gingen ze nog eens met 11-25 winnen op het veld van de leeftijdsgenoten van VOS Sg- Waas uit het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas!

De wit-blauwen hadden het overigens in de eerste helft niet onder de markt in het Leuvense, ze stonden slechts 2-3 voor. Het was in de tweede periode dat het verschil gemaakt werd. Daags nadien werd de inhaalmatch in het Waasland probleemloos gewonnen. De tieners konden met vijf éénheden voorsprong op tweede KC Leuven de kampioenentitel vieren. Ze scoorden samen met derde Aalst als enige team meer dan honderd doelpunten, namelijk 124 stuks en kregen ook de minste goals te verwerken, dat waren er 68.

Buiten de blije spelers en trainers werden ook verschillende leden van de U15 in de hulde betrokken, daar ze regelmatig de selectie van de “oudere” clubgenoten kwamen aanvullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *