logo Casalina

U17 B SK Steenhuffel mogen zich herfstkampioen heten door beter doelsaldo

U17 B SK Steenhuffel mogen zich herfstkampioen heten door beter doelsaldo
De U17 B van SK Steenhuffel zijn herfstkampioen 2022-2023

Op de slotspeeldag in hun gewestelijke reeks gingen de U17 B van SKS kampioen spelen op zevende Fenixx-Beighum, ze wonnen dit spannende duel met 2-3. En het was van moeten, eeuwige rivaal Delta Londerzeel had daags voordien een tandje bijgestoken en thuis gewonnen met 7-0 tegen Blaasveld. De rood-witten wisten onmiddellijk wat hen te doen stond. 

De U17 B onder leiding van Jonas De Borger vervulde zijn plicht in het bijzijn van voorzitter Danny Aerts op Fenixx Beighum. Zodat ze de heenronde konden afsluiten als herfstkampioen van hun reeks met gelijke punten en evenveel overwinningen als Delta Londerzeel. Ze realiseerden dit met meer gescoorde goals (60 tegenover 58) en een beter doelpuntensaldo (+43 tegenover +40). Deze groep grotendeels bestaat uit eerstejaarsspelers en aangevuld met tweedejaars U15 zag het harde werk van de voorbije jaren beloond.

Hierdoor mogen ze in het tweede deel op een hoger niveau hun kunnen laten zien. “Hopelijk plukken we hier binnen een aantal jaren de vruchten van bij de samenstelling van onze eerste ploegen”, klonk het hoopvol bij het vierende SK Steenhuffel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *