logo Casalina

U15 KVC Delta Londerzeel verlegt zijn grenzen in Nederland

U15 KVC Delta Londerzeel verlegt zijn grenzen in Nederland
De U15 van KVC Delta Londerzeel in Schijndel

De U15-ploeg van KVC Delta Londerzeel vertrok recentelijk met de bus naar het Nederlandse Schijndel om er op de Brabantse Boys Cupclubs partij te geven. Die kwamen uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland afgereisd.

Tijdens het seizoen werden tal van initiatieven opgezet om deze uitstap te financieren. Er werden hamburgers gebakken tijdens wedstrijden van Delta, snoepzakjes en taartjes zelfs om een volledig warenhuis mee te vullen, werden aan de man en vrouw gebracht. Na een lange voorbereiding werd door zowel spelers als begeleiders met veel ongeduld uitgekeken naar het vertrek. Per bus vertrok de delegatie richting camping waar ze vier dagen zouden verblijven.

Op vrijdag en zaterdag stonden voor de beide elftallen telkens drie wedstrijden op het programma. 

Eén ploeg eindigde op een mooie zesde plaats, het andere elftal strandde op positie dertien. Veel belangrijker was het gegeven dat de spelers én begeleiding een fantastisch weekend achter de rug hebben, waarin het clubgevoel alleen maar versterkt werd. Naar volgend seizoen toe werd er op deze manier al een prima basis gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *