U15 B Lozenhoek Keerbergen vloeren in eerste helft U15 B VC Bekkevoort

De U15 B van Lozenhoek Keerbergen (l) staat steviger op kop na hun zege tegen Bekkevoort B

In de heenmatch van het duel was Keerbergen al met 2-4 gaan winnen op Bekkevoort. Voor de match stonden de geel-zwarten aan de leiding, de bezoekende Hagelanders in het buik van het klassement. Dit klassement werd ook gerespecteerd tijdens de match, in de eerste twee wedstrijddelen liep Keerbergen uit tot 5-0.

De U15 spelen vier helften van twintig minuten.

Keerbergen begon te drukken en dat leverde een doelpunten op van De Weerdt en Rombouts. Steurs zocht altijd de flanken op en bediende voor doel Mertens die hieruit twee doelpunten kon puren. Hij miste wel iets na het half uur een dot van een kans op de hattrick door voor bijna leeg doel te missen, dit na opnieuw een actie van Steurs over de flank. Bij de bezoekers probeerde Zetho aanvallers Liekens en Costermans te vinden. Achteraan probeerde bezoeker Claeskens zich staande te houden, zijn duelkracht hielp hem hierbij. Anna Jonckers hielp hem hierbij met enkele goede tussenkomsten. Toch was dat niet genoeg om Keerbergen af te houden. Op slag van rust kon Bollaerts namens Bekkevoort alleen door op doel, maar de bal botste voor zijn neus weg.

In de tweede helft viel er veel minder actie te noteren. Bekkevoort kwam nog het dichtste bij een treffer via een afstandsschot van Costermans die op de bovenkant van de lat belandde. Bollaerts poogde vanaf links een bal op doel te lanceren maar Lozenhoekdoelman Wouters hield de bal geklemd.

Doelpunten: 8′ De Weerdt (1-0), 14′ Rombouts (2-0), 21′ en 26′ Mertens (3-0 en 4-0), 38′ Rens (5-0)