logo Casalina

U12 Tempo Overijse en KFC Eppegem maken er leuke voetbalvoormiddag van

U12 Tempo Overijse en KFC Eppegem maken er leuke voetbalvoormiddag van
De U12 IP van Tempo Overijse (links) en KFC Eppegem broederlijk naast elkaar

De interprovinciale U12 van thuisteam Tempo Overijse en KFC Eppegem speelden vier kwarten van telkens een kwartier tegen elkaar. Met andere woorden, in deze formule heb je geen eindstand maar wel vier verschillende eindscores. Het draaide finaal in het voordeel van Tempo uit.

Bij de U12 spelen ze met acht spelers tegen acht, daar beide formaties 19 spelertjes sterk waren was het geen overbodige luxe dat ze vier kwarten mochten spelen. Na twee kwarten, halfweg dus, mocht de invulling van beide teams helemaal veranderen.

De zege in de eerste wedstrijd ging naar de Eppegemse bezoekers met 1-4. Overijse begon relatief goed, maar was vooraan minder efficiënt. Eppegem was sterk in de tegenreactie en won zo. In kwart twee en drie was het thuisteam goed bij de bal, net als de bezoekers bleven ze voor het merendeel over de grond voetballen. Het werd 2-0 in kwart twee en 3-1 in kwart drie. In het slotdeel zette Tempo goed druk waardoor Eppegem niet in zijn spel raakte, net dezelfde tactiek die de groen-roden in het openingskwart hanteerde.

KFC Eppegem en Tempo Overijse zijn samen met onder meer Diegem Sport de beste interprovinciale teams bij deze leeftijdsklasse in de omgeving op niveau 3.

De U12 IP van KFC Eppegem (met groen) en Tempo Overijse gemengd
De U12 IP van KFC Eppegem (met groen) en Tempo Overijse gemengd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *