logo Casalina

U12 girls 1 van Stix Hasselt trainen op samenspel en tactiek

U12 girls 1 van Stix Hasselt trainen op samenspel en tactiek
De U12 girls 1 van Stix Hasselt in vol ornaat Foto: Stix Hasselt

De U12 girls 1 van de Hasselt Stix zijn een bende vrolijke meiden en trainen elke week hard samen met U12 girls 2 en de U12 girls 3 en maken ook veel plezier. Manager Kim Van Vlerken en enthousiaste coaches José Martin Cenjor en Ayelén Escalera hebben de sportieve touwtjes in handen van het team.

Trainster Ayelén is uit Argentinië afkomstig en staat eveneens in de spits bij de dames 1 van Hasselt Stix, die uitkomen in nationale drie en daar momenteel mooi tweede staan in de B-reeks. Ze weet hoe je doelpunten kan scoren en leert het de jonge meisjes ook aan. Voorbije jaren lag de focus op de techniek, dit jaar ligt de nadruk op het samenspel en slimme wedstrijdtactieken.

De u12 girls 1 houden goed stand in VHL1 en leren elke week bij. Ze hopen snel weer wedstrijden te kunnen spelen! De vriendschap tussen hun ploeg met die van de leeftijdsgenoten van de U2 girls 2 en girls 3 is ook bloeiende. De drie formaties volgen samen fysieke training en spreken zelfs in het weekend extra af om zonder verplichtingen samen een balletje te slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *