logo Casalina

U10 girls KHC Leuven spelen kampioen

U10 girls KHC Leuven spelen kampioen
De U10 girls 1 van KHC Leuven anno 2022-2023 rechtstaand vlnr Lisa, Lili, Amalia, Hanne, Anastassia, Billie, Emilia zittend vlnr Julia, Bo, Emmelien.
Voor de winterstop hebben de tien meisjes van de U10 girls van KHC Leuven hard moeten knokken tegen sterke ploegen en hebben ze 4 overwinningen uit 10 matchen gepuurd. Na een deugddoend verwarmend indoor seizoen hebben ze zich kunnen laten gelden in nationale 1 A-reeks. Op een enkele valse noot na hebben ze een prachtig seizoen gespeeld en zijn ze ook verdiend als kampioen in hun reeks geëindigd.
De ploeg is zeer enthousiast en werkt altijd heel hard om elke match te kunnen winnen. Hun drang leidt dan ook altijd tot een gemiddelde van 3 goals per match. De keerzijde van de aanvalsdrang  is wel dat ze soms eens een aantal steekjes laten vallen achteraan en een paar goals tegenkrijgen. Ze blijven altijd tot de laatste seconde doorgaan zodat elke duel tot het einde nagelbijtend spannend blijft. Hun coach Pieter blijft hen steeds in alle koelbloedigheid begeleiden.
Volgend jaar gaan ze weer met volle kracht en met meer ervaring de competitie bij de U11 op het hoogste niveau tegemoet. De wilskracht en motivatie van de girls garandeert dat dit ploegje zeker nog hoge toppen zal scheren. De coaches van het team waren overigens net een tikkeltje te timide om erbij te komen op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *