Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Turnkring Pro Patria Wijgmaal traint onder een warm zonnetje

Turnkring Pro Patria Wijgmaal traint onder een warm zonnetje
Turnclub Pro Patria Wijgmaal kan eindelijk eens van het zonnetje genieten

Turnkring Pro Patria Wijgmaal maakt van het mooie weer uiteraard een deugd en traint buiten. Het was voorbije weekend niet anders buiten aan hun sporthal aan het Ymeriacomplex. Trainsters Liselotte en Eveline trainden er verschillende groepjes turners en turnsters. De tumblinggroep tussen elf en achttien jaar kwam in beeld.

Turnkring Pro Patria Wijgmaal werd in 1919 opgericht. De eeuweling telt momenteel om en bij de 380 leden. Hun competities verlopen meestal tussen januari tot en met mei, door corona vielen deze in het water. De turngroepen trainen ondertussen al vele weken coronaproof buiten in bubbels.

Normaal gezien traint de tumblinggroep met behulp van trampolines en verende vloeren, eens buiten was het even improviseren om in alle veiligheid salto’s en flicks tot stand te laten komen. Na een degelijke opwarming konden ze eraan beginnen.

Turnkring Pro Patria Wijgmaal organiseert in juli een leuk turnkamp voor kinderen vanaf zes jaar, het is wel enkel voor leden, meer informatie daaromtrent vind je hier.

Geef een reactie