logo Casalina

SMS Lubbeek kijkt uit naar de zevende editie van zijn zomerstage

SMS Lubbeek kijkt uit naar de zevende editie van zijn zomerstage
De U9 van SMS Lubbeek zijn mogelijk ook van de partij op de zomerstage

SMS Lubbeek heeft tussen 16 en 20 augustus 2021 opnieuw verzamelen geblazen op hun terreinen aan de Gellenberg 18 A in Lubbeek! Waarom? Ze hopen er op zestig à vijfenzestig gemotiveerde voetballertjes, zowel jongens als meisjes tussen de U6 met geboortejaar 2015 tot en met de U13 met 2008 als geboortejaar.

“De voorbije jaren haalden we gemiddeld de kaap van de vijftig deelnemers. We merken dat de laatste jaren het kamp/de stage aan populariteit wint omwille van de gedrevenheid van onze trainers en de verschillende leuke attracties die we aanbieden. Daarom hopen we dat er dit seizoen zestig à vijfenzestig spelertjes komen opdagen”, klonk het bij SMS Lubbeek.

Vanaf 16 tot en met 20 augustus kunnen de spelers tussen 9 en 16 uur hun voetbalskills gevoelig opdrijven. Voor en na deze uren is er voor hen dagelijks geanimeerde opvang voorzien en wel tussen 8 en 9 uur en tussen 16 en 18 uur. Elke deelnemer krijgt een mooi aandenken mee huiswaarts. Ervaring is niet vereist, vooral plezier staat centraal voor deze stage. Uiteraard verloopt alles coronaproof en dat voor een dagelijkse prijs van 35 euro voor leden en 40 euro voor niet-leden. Voor de volledige vierdaagse stage komt dat voor leden neer op 140 euro en voor niet-leden op 160 euro. Inschrijven voor het leuke kamp kan je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *