logo Casalina

Nieuweling Giel Lejeune aast op tweede veldritsucces

Nieuweling Giel Lejeune aast op tweede veldritsucces
Giel Lejeune reed in het verleden in provinciale kampioenentrui prima in Baal

In de cyclocross van Kasterlee sloeg nieuweling Giel Lejeune uit Rotselaar onlangs toe. De nieuweling van Young Cycling Talent Demer en Dijle ging solo aan de haal en greep zijn eerste seizoensoverwinning met beide handen. Komend weekend staat er normaal gezien “een dubbeltje” op zijn drukke veldritagenda.

De eerstejaars blikt enorm tevreden terug op zijn eerste winst en werd eerder al eens tweede in Wiekevorst. In de A-cross in Kruibeke finishte hij als zesde.

“Die zege was enorm leuk, maar zaterdag is het terug A-cross in Meulebeke. Indien het fysiek haalbaar is start ik zondag in Baal, in mijn streek. Het is afwachten hoe ik Meulebeke verteer want op fysiek vlak heb ik alles gezet op het provinciaal kampioenschap in Nossegem binnenkort (zo 09/09). Dat PK is toch een doel, samen met de kampioenschappen en daarbuiten wil ik in het algemeen een goed seizoen neerzetten”, aldus de blije Giel die de notoire Steve en Danny tot zijn fans mag rekenen. Wie dit duo is en wat ze betekenen kan u hier nog eens uitgebreid nalezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *