logo Casalina

Miniem Lennert Godts supportert vanaf woonkamer voor renners in GP Vermarc

Miniem Lennert Godts supportert vanaf woonkamer voor renners in GP Vermarc
Lennert (rechts) en zijn broer Wytze

Langs het Rot in Nieuwrode supporterde elfjarige miniem Lennert Godts voor de wielrenners die deel namen aan de tweede Grote Prijs Vermarc. Samen met zijn broer én grootste supporter Wytze zat hij achter het raam met grote ogen te kijken hoe de profrenners keer op keer deze Hagelandse heuvel met soms sprekend gemak overwonnen.

Ooit hoopt hij misschien zelf voor de deur te koersen, maar we gaan niet te snel van stapel lopen. Lennert is immers nog maar een goede maand aan het koersen bij Maes Cycling Team Glabbeek – Containers Maes.

In een periode waarin er vele jonge talenten met koersen stoppen, maakte Lennert de omgekeerde beweging.

“Ik ben eens gaan proberen op de testdag van het Cycling Team Glabbeek en dat viel me mee. Ik heb ook enkele vrienden die er al rijden, dus dat was nog een bijkomend iets om bij hen te gaan rijden. Ik rijd nog niet zo lang, maar ik denk dat ik mezelf als een sprinter kan bekijken qua type wielrenner”, wist Godts die dit seizoen nog elf jaar zal worden. “Ik wil me dit jaar vooral amuseren en als het kan ergens in de komende jaren enkele mooie uitslagen rijden, we zien wel. Ik zal dit seizoen nog geen koersen rijden, dat is iets voor 2022, alles heeft zijn tijd”, wist Lennert wiens idool Wout Van Aert is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *