logo Casalina

Meiden van de U20 K Bevel FC verrassen ongeslagen leider Olympia Wijgmaal

Meiden van de U20 K Bevel FC verrassen ongeslagen leider Olympia Wijgmaal
De U20 jeugd van K Bevel FC en fans waren enorm opgetogen met hun zege in de topper

Olympia Wijgmaal stond met kop en schouders boven iedereen uit met een puike 27 op 27 bij de vrouwelijke jeugd A. Tegen derde K Bevel FC dat zeven punten verder gerangschikt stond als derde, leek het de voorbije speeldag ook wel te lukken. Toch hadden de blauw-witten een kleine offday, ze gingen met 2-5 de boot in tegen de rood-blauwen.

Al snel kwamen de Antwerpsen 0-2 voor en gingen de kopjes naar omlaag bij de Leuvense, de ruststand bedroeg 0-3. In de tweede helft liepen de Bevelsen uit naar 0-5, maar kon het thuisteam de eer nog enigszins redden tot 2-5. De aanhoudende Bevelse druk van onder andere de fel opzettende Dien Daems en Nieke Nicolay gaf het thuisteam amper ademruimte. Fre Van Den Schoor maakte er vier en Nieke Nicolay ééntje, Daems had er ook ééntje kunnen maken, maar de Wijgmaalse doelvrouw was nog net op tijd. Vere Veris en Min Su Van Dyck behoorden eveneens tot de uitblinksters!

Met blind enthousiasme drukten de Bevelsen flink door
Met blind enthousiasme drukten de Bevelsen flink door

“Ongelooflijk dat ik er tegen de ongeslagen leider er vier maak. We beleefden een goede dag en ze vonden geen weerwerk tegen onze druk. We zijn allen blij met deze prestatie en zijn benieuwd naar wat nog komen moet”, aldus Van Den Schoor.

Ondanks het semi-ochtendlijke uur aan toeschouwers geen gebrek
Ondanks het bijna ochtendlijke uur aan toeschouwers geen gebrek

In de stand blijft Olympia de leiding behouden, maar schuift K Bevel FC op naar de tweede plaats. Het kampioenschap zit ongeveer in zijn helft, dus alles blijft nog mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *