logo Casalina

KFC Werchter organiseerde zonnige vijfde editie van hun paaskamp

KFC Werchter organiseerde zonnige vijfde editie van hun paaskamp
De deelnemers aan het vijfde paaskamp op KFC Werchter

Voor de vijfde paasvakantie op rij organiseert ambitieuze vierdeprovincialer KFC Werchter. Er kwamen 50 spelertjes op af onder een fris maar deugddoend zonnetje.

Halfweg de Grotestraat in Werchter weerklonk meer vocaal jeugdig stemgeweld in vergelijking met andere weekdagen. Het vijfde paaskamp van KFC Werchter vond er vandaag immers plaats en lokte kinderen vanaf vier tot veertien jaar. De meeste spelers zijn aangesloten bij de rood-witten, maar er zijn een handvol kinderen zonder club. Deze worden nog uitgenodigd op open trainingen voor alle leeftijden op woensdag 10 en 17 mei. Na die open oefenstondes krijgen de deelnemers een hotdog en een drankje. Meer info op peter_storms@telenet.be

De vijftig kinderen kenden tot nu toe een leuke week, behalve een vochtige donderdag. Ze wisselden gewone met techniektrainingen af en sluiten hun sportieve week af met een heuse penalty cup.

In het verleden organiseerden ze bij KFC Werchter tijdens hun kamp steeds een stadionbezoek zoals bijvoorbeeld bij OHL, Racing Genk of PSV Eindhoven. Niet meer zo dit jaar, daar dit voor de kleinsten soms wel eens een zeer vermoeiende onderneming was. “We zijn tevreden met de opkomst en beleefden een leuke week, op naar het zomerkamp”, klonk het bij de roden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *