logo Casalina

KDN United organiseert eerste eigen zomerstage

KDN United organiseert eerste eigen zomerstage
Steun onder andere de jeugd van KDN United en kom zondag mosselen eten!

In het verleden liet derdeprovincialer KDN United vaak op hun terreinen andere organisaties voetbalkampen organiseren. Tijdens de voorbije paasvakantie hebben ze voor het eerst zelf een kamp georganiseerd in samenwerking SBB Belgium. Deze happening met in totaal een dertig spelers, vooral vanuit de eigen club. Deze zomer mikken ze op vijftig jonge spelers op hun stage.

“We werken binnen de Westel Circle samen met KVC Westerlo, zij ondersteunen onze jeugdwerking op verschillende vlakken, door corona hebben we dit jammer genoeg nog niet in de praktijk kunnen omzetten”, wist Sven Ons, gerechtigd correspondent van KDN United. “Ze hebben ons het aanbod gedaan om een stage op onze club te organiseren, net zoals in Kasterlee en in Keiberg, met zowel trainers van de Westel Circle als van onze eigen werking. Ze gebruiken de principes van hun eigen trainingen en kampen, zo wordt het ook een vorm van kennisoverdracht naar onze trainers en spelers uiteraard. In gezamenlijk overleg legden we 30 en 31 augustus vast als data voor de stage. Dat betekende voor ons een ideaal moment om de zomervakantie op een sportieve manier af te sluiten én de spelers voor te bereiden op het seizoensbegin, want ze snakken vooral naar (competitie)wedstrijden.”

KDN United werkt samen met Westerlo voor hun jeugdstage
KDN United werkt samen met Westerlo voor hun jeugdstage
KDN United mikt op om en bij de vijftig deelnemers, van zowel binnen als van buiten de club. Geïnteresseerden kunnen via deze link zich inschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *