logo Casalina

Jeugdspelers en -speelsters van Hasselt Stix sluiten stage af met nieuwe tenues

Jeugdspelers en -speelsters van Hasselt Stix sluiten stage af met nieuwe tenues
De Stix in volle glorie Foto’s click.is.possible

Veldhockeyclub Hasselt Stix riep de deelnemers van hun paasstage op om de laatste dag op te dagen met de nieuwe hockeytenues. Die oproep werd massaal gevolgd. De voorbije week doken de jonge spelers onder in een wereld van sneeuw en glaciale temperaturen, maar op de slotdag bleef het droog.

“Het vierdaagse hockeykamp kende een ietwat hobbelig verloop; dinsdag en woensdag viel er immers heel wat sneeuw uit de lucht in Limburg. Gelukkig hebben we er dankzij de goede samenwerking met de sportdienst van Hasselt het beste van gemaakt en hebben alle jongens en meisjes vier dagen kunnen genieten van sneeuwpret en conditietraining. Tijdens de laatste twee dagen kon er eindelijk ook sprake zijn van hockey”, wist verantwoordelijk voor de sportkampen Kim Van Vlerken. “Enkele nieuwe trainers die onlangs het diploma van aspirant-initiator behaalden, mochten in het gezelschap van een meer ervaren trainer bij de jongste bubbels mee training geven. Op die manier konden ze heel wat praktijkervaring opdoen”, vervolgde ze.

De Stix-spelers daagden op in mooie nieuwe clubtenues, naar goede gewoonte in het blauw. De hockeyclub sloot nieuwe sponsorcontracten af met onder andere Land Rover Hasselt-Maasland en park Molenheide en dat lieten ze fier zien. Op die manier wilden de jongens en meisjes van Stix in deze wedstrijdloze periode toch al eens de nieuwe wedstrijdtenue showen en hun dankbaarheid tonen aan de nieuwe sponsors. Ze zagen er piekfijn uit!

De Stix poseren fier in nieuwe tenue Foto’s click.is.possible
De Stix poseren fier in nieuwe tenue Foto’s click.is.possible

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *