logo Casalina

Geflitst op de koers: Marie De Schrijver en Lien Schampaert

Geflitst op de koers: Marie De Schrijver en Lien Schampaert
Marie De Schrijver en Lien Schampaerts komen naar de koers kijken

Veldrijdsters en nieuwelingen Marie De Schrijver uit Erps-Kwerps en Lien Schampaert uit Hever kwamen in Tremelo naar de juniorenkoers kijken. Het duo van AA Drink – Young Lions kijkt al reikhalzend uit naar de veldritwinter.

De Schrijver is al een kleine twee jaar bezig en Schampaert net iets minder lang. De meid uit het Kortenbergse zou graag al ergens een hand uitsteken naar af en toe top vijf in het veld. Op de weg waren haar beste prestaties onder andere een achtste stek in Nieuwpoort en een twaalfde in Sinaai. Schampaert is een klein anderhalf jaar in de weer op de fiets en hoopt veel te kunnen uitrijden en indien ze goed evolueert enkele keren een notering bij de tien besten te behalen. Lien won eens en werd vierde in Huise-Kruisem.

“Het was leuk om naar de koers in Tremelo te komen kijken. We reden zelf ook op de weg, maar onze voorkeur gaat toch wel enorm uit naar het veld. Dat is duidelijk, we voelen het al kriebelen. Voor ons kan het niet snel genoeg beginnen”, klonk het bij beiden die als tweedejaarsnieuwelinges aan het winterseizoen zullen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *