logo Casalina

Eerste paasstage KFC Werchter lokt bijna vijftig voetballers

Eerste paasstage KFC Werchter lokt bijna vijftig voetballers
De deelnemers werden opgedeeld in vijf coronaproof bubbels

Welgeteld 48 voetballers en voetbalsters kwamen deze week opdagen voor de eerste versie van de paasstage van KFC Werchter. Normaal ging het hele gezelschap woensdag het stadion van KRC Genk bezoeken, maar uiteraard stak corona daar een stokje voor. Deze zomer zijn de rood-witten andermaal van plan om een stage in te richten in de laatste week van juli, dan zijn ze zelfs van plan om het stadion van PSV Eindhoven te bezoeken!

Jeugdcoördinator Peter Storms werpt zijn licht over deze en de volgende stage bij de club in de Grotestraat.

“We mochten 48 deelnemers ontvangen, daarbij een kleine veertig die al bij de club aangesloten waren, twee die bij een ander team spelen en zes nieuwkomers. Een kleine vijftig deelnemers, dat was een beetje het mikpunt van deze eerste stage. We deelden de groep op in vijf coronaproof bubbels. Normaal hadden we deze woensdag een stadionbezoek bij topklasser KRC Genk voorzien, daar keken vele spelertjes naar uit. Jammer genoeg was corona ons weer te snel af en moeten we thuis blijven, we wilden hiermee de routine van de paasstage wat doorbreken. Gelukkig lijkt het erop dat onze spelertjes van dat gemiste bezoek niet al te veel wakker liggen”, wist Storms. “We zijn blij dat het weer grotendeels meevalt en dat iedereen zijn goed humeur mee had gebracht.”

In de zomer plant KFC Werchter ook een stage in de laatste week van juli, tussen 26 en 30 juli. Op deze eerste editie van hun zomerstage voor jongens en meisjes tussen vier en zestien jaar, plannen ze zelfs een heus stadionbezoek naar de Nederlandse topper PSV Eindhoven. Meer info of inschrijven kan via http://www.kfcwerchter.be/

De allerjongsten worden op sleeptouw genomen door trainster Lamar
De allerjongsten worden op sleeptouw genomen door trainster Lamar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *