logo Casalina

De Borginsole Cup in Rotselaar is dit weekend aan zijn achtste editie toe

De Borginsole Cup in Rotselaar is dit weekend aan zijn achtste editie toe
De U8 en U9 op de Borginsole Cup in Rotselaar enkele jaren geleden

Wat in 2013 startte als een regionaal jeugdtornooi voetbal van Sportief Rotselaar groeide op een kleine tien jaar tijd uit tot iets veel groters. De Borginsole Cup is in die periode uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde voetbaltornooien voor elite jeugdploegen in België.

Om het toernooi meer nationale uitstraling te geven werd gevraagd of BORGinsole wat assistentie en ondersteuning kon geven. Podoloog Paul BORGions, gekend voor de biomechanische screenings in de meeste elite voetvalclubs van ons land beschikt over een gigantisch netwerk binnen de 1A voetbalteams van de Jupiler Pro League. Jaar na jaar werd het deelnemersveld uitgebreid en kunnen we voor deze editie fier aankondigen dat zowat gans het 1A en de betere 1B clubs aanwezig zullen zijn. Van RSC Anderlecht, Club Brugge, Union Sint Gillis, KV Oostende, Standaard Luik, KRC Genk, Zulte Waregem tot KVC Westerlo, OH Leuven, SK Beveren, K Beerschot VO, STVV, KV Mechelen en Royal Antwerp FC.

Op zaterdag 13 augustus treden U11 en U12 aan. Op zondag zijn het de U8, U9 en U10 die hun beste “voetje” gaan voor zetten. Het volledig wedstrijdschema vind je hier 

BORGinsole is heel fier op het afgelegde parcours en de samenwerking met Sportief Rotselaar. Het doel is steeds geweest om voor de jeugd een kwalitatief hoogstaand tornooi te organiseren.

Nog geen plannen voor 13 of 14 augustus? Zak dan zeker eens af naar de terreinen Sportoase Rotselaar gelegen recht tegenover het productielabo van BORGinsole in de Torenstraat 118. Voetbal is een familiefeest en die sfeer zal je bij een pintje en frietje zeker kunnen opsnuiven.

De zevende Borginsole Cup bracht flink wat toeschouwers op de been
De zevende Borginsole Cup bracht flink wat toeschouwers op de been

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *