logo Casalina

Brain² Olympia Tienen op zoek naar gemotiveerde competitierenners

Brain² Olympia Tienen op zoek naar gemotiveerde competitierenners
Brain² Olympia Tienen 2023-2024

Olympia Tienen is een opleidingsclub waar renners van zeven tot achttien jaar terecht kunnen om alle kneepjes van het vak te leren. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers worden er van begin maart tot eind september wekelijks trainingen afgehaspeld op een verkeersvrije omloop op het vliegveld van Goetsenhoven. Buiten de weg zijn ze ook actief in het veld, op de mountainbike én de piste. Leuvenaar Jasper Stuyven is één van hun talenten die het maakte.

Dat vindt elke dinsdag tussen 18 en 20 uur plaats. Ook tijdens de winter zijn er wekelijks trainingen voorzien op woensdag en in het weekend én wordt er gewerkt aan de conditie en rijvaardigheden. Je kan vrijblijvend enkele trainingen meemaken. Iedereen is meer dan welkom om hun team te versterken.

De nieuwelingen nemen deel aan de Beker van België, en interclubs. De junioren nemen deel aan de Beker van België en rijden een zeer uitgebreid interclub en rondeprogramma in binnen- en buitenland. Door het uitgebreide programma krijgt iedereen de kans om zich te bewijzen in deze hoog aangeschreven wedstrijden. Jaarlijks trekken ze op stage naar Spanje waar ze hun voorbereiding op het wegseizoen afronden. Wil je net als hun oud-renners Jasper Stuyven, Mathijs Paasschens, Corné van Kessel, Lionel Taminaux, Stan Van Tricht, Lennert Van Eetvelt deel uitmaken van een familiale club, waar opleiding vooropstaat, dan is Brain² Olympia Tienen iets voor jou.

Neem zeker eens hier een kijkje of op hun website. Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke via marc.coel@gmail.com. Wij contacteren je zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek. Ook gepassioneerde wielerliefhebbers die graag willen meewerken met hun team om de dromen van de jeugd waar te maken zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *