logo Casalina

Boortmeerbeek & Berg Bulldogs zetten zich in voor het goede doel

Boortmeerbeek & Berg Bulldogs zetten zich in voor het goede doel
De jeugd van de Boortmeerbeek & Berg Bulldogs geeft alvast het goede voorbeeld

Dit weekend moet basketbalclub de Boortmeerbeek & Berg Bulldogs de organisatie van negen thuismatchen tot een goed einde brengen. Dit gegeven koppelen ze aan het goede doel én dat zijn geen loze woorden.

“Tijdens deze negen wedstrijden verkopen we croque monsieurs en vragen we een “sociale inkom”. Deze opbrengsten vloeien allen naar het goede doel namelijk Kom Op Tegen Kanker. Daarenboven zetten mannen van ons bestuur zich in voor Movember”, klonk het bij het wit-blauwgetinte bestuur van de enthousiaste basketbalclub. Moustache-November, is een campagne in november om geld in te zamelen voor mannen die lijden aan psychische of lichamelijke ziektes. Denk hierbij aan prostaat- of teelbalkanker, depressie of zelfmoord (-neiging). “De mannen in ons bestuur, de meesten onder hen zijn ook spelers, lieten allemaal hun snor staan in het kader van Movember.”

Ook wie te jong is voor een snor, draagt komend weekend ongetwijfeld zijn of haar steentje bij. Het schema van hun wedstrijden van komend weekend kan je hier terugvinden. Op zaterdag spelen de mannen, dames en de legendz, hun agenda kan je hier spotten. Zondag is de jeugd aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *