logo Casalina

88 voetballertjes hadden veel pret op het voetbalkamp van NV Lozenhoek Keerbergen

88 voetballertjes hadden veel pret op het voetbalkamp van NV Lozenhoek Keerbergen
De U5 en U13 die deelnamen aan het kamp bij de Lozenhoek

Exact 88 voetballertjes in de leeftijdsreeksen tussen de U5 en de U13 tekenden present op het driedaagse voetbalkamp voor hen georganiseerd bij en door voetbalclub Lozenhoek Keerbergen. Het thema was Star Wars en enkelen namen dit gegeven al behoorlijk serieus.

De groepen werden opgedeeld op basis van Star Warsfiguren zoals Prinses Leia, Darth Vader, Han Solo, Obi Wan Kenobi, Yoda en Luke Skywalker. Er werd geoefend op positie- en passenspel, de senseball kwam eraan te pas en er werden onderlinge strafschoppensessies verricht ondanks de soms pittige warmte. Voorbije woensdag werden de aanwezigen ’s middags getrakteerd op lekkere frietjes.

“Nadat VSN dit in het verleden vele jaren deed, doen we dit nu voor het eerst in eigen beheer. Geen slecht woord over de vorige organisatie, maar dit is ook best wel eens leuk”, klonk het dankbaar bij de Lozenhoek.

Deze donderdag en vrijdag nemen nog veertig voetballers in de leeftijdsreeksen van de U15 en U17 deel aan dit sportieve geel-zwart getinte evenement.

Enkele deelnemers kwamen volgens thema verkleed
Enkele deelnemers kwamen volgens thema verkleed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *