logo Casalina

25ste paaskamp KV Tervuren-Duisburg zat aan zijn deelnemersplafond

25ste paaskamp KV Tervuren-Duisburg zat aan zijn deelnemersplafond
De deelnemers aan het paaskamp van KVTD gaven de score over hun week

Bij huidig tweedeprovincialer KV Tervuren-Duisburg werd in de tweede week van de paasvakantie de 25ste editie van hun paaskamp met verve georganiseerd. 65 deelnemers amuseerden zich een hele week onder een soms stralend zonnetje, op hun slotdag zullen ze geconfronteerd worden met enkele leuke verrassingen ter afsluiting van hun kamp.

Het kamp werd een kwarteeuw geleden in Tervuren leven ingeblazen door vrijwilligers zoals Patrick Bervelt, Alex Viaene, Robert Deleers en hun ega’s. De laatste keren dat het plaats vond op de Berg van Termunt zaten ze aan het maximum qua inschrijvingen met 100 à 110 inschrijvingen. In deze lustrumeditie in de Schonenboomstraat in Duisburg zaten ze eveneens aan hun plafond qua deelnemers, met 65 kinderen. De jongste telde vijf lentes, de oudste veertien. Er kwamen zelfs twee deelnemertjes uit het Holsbeekse afgezakt, zij bleven slapen bij vriendjes in het Tervuurse.

Op hun slotdag zullen ze getrakteerd worden op enkele frivoliteiten in de vorm van een groot springkasteel, een grote opblaasbare reuzesnooker waarop de kinderen de gekleurde ballen met de voet in een pocket moeten afwerken in plaats van met een keu. Voor de oudste groepen is er een pittig potje bumpervoetbal voorzien.

Van klein naar groot op paaskamp bij KV Tervuren-Duisburg met Wout, Arthur en Lucky
Van klein naar groot op paaskamp bij KV Tervuren-Duisburg met Wout, Arthur en Lucky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *