logo Casalina

Zwemkampioenen Oone Caes en Victoria Veldhuis trainen veel

Zwemkampioenen Oone Caes en Victoria Veldhuis trainen veel
Zwemsters Oone Caes (links) en Victoria Veldhuis in beeld

Oone Caes en Victoria Veldhuis van Zwemclub Tremelo pakten beiden in de loop van het voorbije jaar een provinciale titel en werden daarom gehuldigd door de gemeente Tremelo. “Beiden zitten meer in het zwembad als thuis”, klonk het op de huldiging.

Oone pakte de provinciale titel op de vijftig meter schoolslag en is doorheen de jaren een vast gezicht geworden op deze huldiging. Caes geeft ook les aan de allerkleinsten in de Tremelose Zwemclub. Ze nam onlangs deel aan de open Belgische kampioenschappen in Gent. Daar heeft ze haar tijd op de vijftig meter vrije slag en vijftig meter schoolslag verbeterd, met die laatste tijd (0.34.45) heeft ze een ZCT clubrecord neergezet. Er sneuvelden nog twee clubrecords: de vijftig meter rugslag door Janne Behaeghel en honderd meter rugslag door Jelske Van Looy.

Victoria smijt zich met evenveel overtuiging en enthousiasme op het competitieve zwemmen als Oone, ze traint wekelijks twaalf uur in het zwembad. Veldhuis pakte op haar beurt provinciaal goud op de honderd meter schoolslag.

De komende dagen komen de rest van de kampioenen die werden gehuldigd nog uitgebreid aan bod, benieuwd naar wie dat zijn? Lees het hier nog eens even na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *