logo Casalina

De meiden van Rugby Club Leuven zoeken nieuwe speelsters en organiseren een open training op 1 februari

De meiden van Rugby Club Leuven zoeken nieuwe speelsters en organiseren een open training op 1 februari
Rugbyclub Leuven: De vrouwen bewezen dat ze klaar wareb voor topdivisie.
Rugbyclub Leuven zoekt dames om hun ploeg te versterken. Ben je nieuwsgierig? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je gewoon eens een keertje komen proberen op hun velden in Kessel-Lo? Iedereen welkom! Geen rugbyervaring of andere sportieve ervaring vereist.

Praktisch

– neem een drinkbus mee en sportieve kleren. Schoenen met ronde plastieken noppen zijn handig, maar niet verplicht.
– Vul de rugbypas in: https://rugbyclubleuven.be/rugby-pass/. Deze pass is geldig voor vier (gratis) trainingen en door de pass in te vullen ben je tevens ook verzekerd.
– De training vindt plaats op het kunstgrasveld aan de Koetsweg in Kessel-Lo en je kan spullen achterlaten in de kleedkamer. Er kan na de training ook gedoucht worden indien gewenst.

Kan je niet aanwezig zijn op 1 februari maar wil je toch graag eens komen trainen? Al onze trainingen op dinsdag en donderdag tussen 20 en 22 uur, zijn open voor jou. Heb je toch nog vragen, contacteer gerust hun teammanager en eveneens medespeelster Amber Demulder via amber.demulder@rugbyclubleuven.be.

“Op de open training zijn er meestal wel veel enthousiastelingen die de sport komen uitproberen. Meestal uit zich dat in een viertal nieuwe speelsters, in sommige gevallen een heel succesvolle editie zijn dat zelfs zes à zeven nieuwe speelsters”, klonk het tevreden bij de Leuvense rugbyvrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *