Q8 tempo oil banner

 

Vijfde editie Hockeyrockers van KHC Leuven op 25, 26 en 27 juni!

Vijfde editie Hockeyrockers van KHC Leuven op 25, 26 en 27 juni!
De affiche van de eerste lustrumeditie van de Hockeyrockers

De inschrijvingen voor Hockeyrockers 2021 zijn geöpend! Nadat de vijfde editie door corona niet kon plaats vinden, was uitstel geen afstel voor de hockeyers van KHC Leuven. Om alles covidproof te houden, zal het sportieve toernooi met enorme verkleedelementen plaats vinden over drie dagen in plaats van over twee dagen, wat voorheen steeds het geval was. Er worden alvast meer dan honderd deelnemende teams verwacht!

“Normaal ontvangen we 1.000 gasten, zowel spelers en ouders, per dag. Gezien we met een covidproof maximumrestrictie zitten van maximaal vierhonderd personen outdoor, moesten we ons toernooi wel uitbreiden naar vrijdagavond 25 juni. We wilden vorig jaar van onze eerste lustrumeditie, de vijfde, iets groots maken. Nu moesten we deze vijfde editie verschuiven en zijn we al blij dat het kan plaats vinden. Door de loop van de jaren heen verworven we op organisatorisch vlak een goede reputatie waardoor er vele teams hier wilden komen spelen. Omdat corona de jeugd zwaar getroffen heeft, hebben we de U16 en U19 ook opgenomen in het format van het toernooi”, wist Leuvens voorzitter, Roel Soetens.

Met andere woorden op 25, 26 en 27 juni kunnen we weer Hockeyrocken, vanaf de U7 tot de U19! Met deelname van meer dan honderd ploegen is Hockeyrockers op enkele jaren tijd uitgegroeid tot het belangrijkste toernooi in zijn aard in het land. Hier wil/moet je als hockeyspeler bij zijn! De inschrijvingen zijn geopend! Voor meer informatie over de covid-maatregelen die nodig waren om dit evenement te laten doorgaan, en het tijdschema verwijzen we naar http://www.khcl.be/hockeyrockers.aspx Via dezelfde pagina kan je je ook inschrijven.

Één gedachte over “Vijfde editie Hockeyrockers van KHC Leuven op 25, 26 en 27 juni!

Geef een reactie