logo Casalina

Veteranen Hockey in Hoegaarden en Namur verenigen zich in één team en spelen kampioen!

Veteranen Hockey in Hoegaarden en Namur verenigen zich in één team en spelen kampioen!
De veteranen van Hockey in Hoegaarden en Namur verenigden zich en pakken de titel

Bij de mannelijke veteranen van Hockey in Hoegaarden ontstond in de loop der jaren een speciaal gegeven. Daar spelen de mannelijke veteranen van Hoegaarden samen in een competitief team met hun collega’s van Hockey Namur. Per competitiehelft wisselen ze dan van thuisveld. Dat loopt zelfs zo goed dat ze dit jaar kampioen speelden in hun reeks.

Deze mix van Vlamingen en Walen moest de eerste seizoenshelft afwerken op Hoegaardse ondergrond. De tweede competitiehelft vond plaats op Naams terrein.

“In eerste instantie was er geen veteranenploeg in Hoegaarden, maar zijn er aantal spelers naar een veteranenploeg in Namen getrokken. Stelselmatig begonnen er meer spelers van Hoegaarden zin te krijgen in een eigen veteranenploeg, waardoor het een mixploeg is geworden”, wist Benoit Adriaens van Hockey in Hoegaarden.

Ze hielden in hun strijd in nationale één Orée en Rasante achter zich. Ze scoorden op 23 matchen tijd 103 keer en incasseerden slechts 25 goals. Met nog één wedstrijd te gaan kan hen de titel niet meer ontlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *