logo Casalina

United Girl Power deze woensdag welkom bij Stix Hasselt!

United Girl Power deze woensdag welkom bij Stix Hasselt!
Het uiteindelijke doel is om in de toekomst verschillende girlsteams te vormen zoals dit leuke geheel

Het “United Girl Power” event van deze woensdag 6 oktober in de Hockeyclub van Hasselt garandeert een 100% girls only moment! Wat staat er op de planning? Leuke spelletjes, toffe sfeer, hockeyplezier en verrassingen met de vriendinnen! Dit is een event uitgaande van de nationale hockeybond om zoveel mogelijk meisjes aan het sporten te krijgen!

Kijk jij er ook zo naar uit? Afspraak op 6 oktober op Hockeyclub Hasselt Stix, gelegen aan de Tulpinstraat 42, 3500 Hasselt, is iedereen welkom vanaf 14 uur.

Als je nog geen hockey speelt, maak je dan geen zorgen! Het Stixteam van opgeleide coaches zal er zijn om jou alles uit te leggen. Zij voorzien ook initiatiemateriaal. Kom in je sportkleding en de Stix zorgen voor de rest!

Het doel van deze campagne is om onze clubs te helpen nieuwe vrouwelijke hockeyspeelsters aan te trekken in het jongste segment (5-12 jaar). Om dit te bereiken, moeten we niet alleen het meisje overtuigen… maar ook mama en papa!

Een teamsport die in de buitenlucht wordt beoefend, die respect, fair play, verdraagzaamheid, gezelligheid en vriendschap hoog in het vaandel draagt, en die behendigheid, fysieke conditie en spelintelligentie vereist … ideaal voor alle jongeren!. Onder een ietwat ruw uiterlijk, is hockey daarenboven een veilige sport, dankzij strenge en goed doordachte spelregels en aangepast beschermingsmateriaal, dat de sport trouwens een redelijk ‘cool’ imago geeft. Als men dan ook nog eens in aanmerking neemt dat hockey op propere synthetische grasvelden wordt gespeeld en dat het spel vrij gracieus en elegant blijkt voor meisjes, is het gemakkelijk te begrijpen waarom mama’s en hun dochters van deze sport houden!

Er zullen woensdag trouwens ook enkele Red Panthers aanwezig zijn in Hasselt, waar wacht je nog op?

Geef een reactie