logo Casalina

Tigers Keerbergen rechten thuis de rug tegen Wolvendael

Tigers Keerbergen rechten thuis de rug tegen Wolvendael
De Keerbergen Tigers begonnen alvast goedgeluimd aan de match

In nationale 3 hockey hielden de vrouwen van de eerste ploeg van de Tigers Keerbergen de punten tegen titelconcurrent Wolvendael uit Sint-Agatha-Berchem. Vooral in de tweede helft was de druk van de thuisploeg soms moordend, finaal stond er een puike 7-3 op het scorebord.

In de heenmatch werd het 2-1 voor de Brusselsen, nu liep het een beetje anders af… Voorzitter en veldafgevaardigde van dienst Wim Van Winghe zag het allemaal van nabij gebeuren.

“Het was eigenlijk een wedstrijd waar iedereen op hoog niveau acteerde en enkele automatismen voor het verschil zorgden. Knap vooral hoe dit jong team mentaal in de match bleef en volwassen de wedstrijd in de hand nam.”

Het stond ongeveer halfweg 3-2, alles was nog mogelijk.

Ik denk dat bij onze speelsters ineens het besef ontstond dat deze wedstrijd enkel te winnen viel. Ik zag bijvoorbeeld kapitein Emilie Alloin de speelsters toespreken om de rust te bewaren en te blijven hockeyen en dat deden ze prima. Na deze zege staan we op kop, we gaan vol voor promotie naar nationale twee, er is geen weg terug”, wist de gemotiveerde voorzitter van de blauw-witten.

De Tigers delen de leiding in hun poule met Wolvendael maar hebben een beter doelsaldo. Ze spelen volgende zondagmiddag vanaf 12 uur op het veld van vijfde in de stand Taxandria. Na de winterstop volgt er een eindronde met de twee eersten van elke poule A-B-C. De eindronde bepaalt wie promoveert, drie van de zes deelnemende teams stijgen.

Één gedachte over “Tigers Keerbergen rechten thuis de rug tegen Wolvendael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *