logo Casalina

Stix Hasselt brengen flink wat volk op de been tijdens voorbereidingstoernooi

Stix Hasselt brengen flink wat volk op de been tijdens voorbereidingstoernooi
Buiten hockey viel er bij de Stix ook lekkere pasta te rapen

De U14 en U16 meisjes- en jongensteams van de Hasselt Stix verzamelden onlangs voor een heus voorbereidingstoernooi op hun komende seizoen. Ploegen van Dender Hockey, Hasselt Stix, Maastrichtse Hockey Club, Hockey Club Naarden, HV Hockeer en Arnhemse Mixed hockey club Upward namen het tegen elkaar op in een reeks oefenwedstrijden en in een shoot-out competitie.

Club umpires en nationale scheidsrechters van HC Genk, Maastrichtse Hockeyclub, HC Inter Mol en uiteraard ook van Hasselt Stix namen de gelegenheid aan om zich ook voor te bereiden op het nieuwe hockeyseizoen en leidden alles in goede banen. Naast de sportieve uitdaging, was er ook ruimte voor gezelligheid en teambuilding. De ploegen genoten van een lekkere pasta en konden zich uitleven op de hindernissenbaan. De club had de uitzending van de vrouwenfinale op het Europese kampioenschap hockey voorzien. Supporters van Oranje en van de Red Panthers verzamelden buiten voor het grote scherm. De Nederlandse gasten zagen maar al te graag dat het Nederlandse vrouwenelftal kampioen werd.

De U19 ploegen dames en heren kwamen eveneens in actie. Hasselt Stix verwelkomde teams zoals Royal Hockey Club de Huy, HC Inter Mol, KHC Leuven, Dender Hockey en Hockey in Hoegaarden. Vrijwilliger Nele Adriaenssens die de organisatie trok en zelf ook in actie kwam als scheidsrechter, kon tevreden terugblikken. De deelnemende ploegen zijn duidelijk klaar voor de competitie volgende week.

Sfeer Stix Hasselt

Sfeer Stix Hasselt 2

Sfeer Stix Hasselt 3

Sfeer Stix Hasselt 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *