logo Casalina

Red Panther en Red Lion op bezoek bij de Hasselt Stix

Red Panther en Red Lion op bezoek bij de Hasselt Stix
De internationals temidden van de Hasseltse hockeyjeugd

Red Panther Lotte Englebert en Red Lion Max Van Oost brachten vandaag een bezoekje aan de Hasseltse hockeyspeelsters en –spelers. Beide sterspelers hoefden geen introductie bij de Hasseltse hockeyjeugd. Lotte Englebert is een rising star bij de Belgische Red Panthers en middenveldster bij Racing. Max Van Oost is op zijn beurt verdediger bij Waterloo Ducks en eveneens een rijzende ster bij de Belgische Red Lions.

Ze deelden tijdens het paaskamp hun hockeytricks en -skills met de leden van Hasselt Stix én ze trokken uiteraard ook de tijd uit voor een handtekeningensessie en voor de nodige fotomomenten. Lotte en Max organiseerden voor iedereen een aantal technische oefeningen, ze daagden de keepers uit voor shoot-outs en sloten de sportieve dag af met een aantal wedstrijdjes.

Het paaskamp is traditioneel een hoogtepunt voor de vele sportieve meisjes en jongens van Stix. De intensieve training van beide toppers was een mooie ervaring en een blijvende herinnering voor de Hasseltse hockeyjeugd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *