logo Casalina

Meer dan 250 aanwezigen op Family Day Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek

Meer dan 250 aanwezigen op Family Day Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek
De family day van Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek trok flink wat jeugd aan

Al meer dan tien jaar is de Family Day van hockeyclub Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek een vaste waarde rond deze periode. Ook nu was het een voltreffer aan de Kalenbergstraat onder een stralend zonnetje. In totaal tekenden iets meer dan 250 sportieve zonnekloppers aanwezig. Een hoopgevend element was dat 56 kinderen jonger dan 12 jaar tegen een balletje sloegen.

De club die al 71 levensjaren telt drie kampioenentitels op het hoogste niveau, behaald tussen 1993 en 1995, ook in de zaal pakten ze in deze periode drie nationale titels. Op hun erelijst staan eveneens drie bekers van België, behaald tussen 1992 en 1995. Ondertussen telt de club 550 leden in 2023, ze beginnen er zelfs al met spelen op 3,5 jaar, dit jaar kenden ze een grote instroom van vele jonge meisjes.

132 sportievelingen namen deel aan het toernooi. Er waren eveneens een springkasteel en tussendoor werd er een obstacle run georganiseerd. De geel-blauwen namen gepaste maatregelen tegen de hitte met sproeiers op en langs het veld, tenten die extra schaduw brachten en extra pauzes om te drinken.
Bij Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek konden ze de hitte langs het veld bedwingen
Bij Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek konden ze de hitte langs het veld bedwingen
Voor de studenten werd er een toernooi van de U14 tot en met volwassenen gespeeld. Er werd met de studenten rekening gehouden daar deze evenementen van start gingen vanaf 17.30 uur zodat ze konden studeren. Er werd eveneens een wedstrijd in het donker gespeeld tussen 23 en 23.30 uur en dit met fluoballen en lichtgevende armbanden, dit gebeurde uiteraard met toelating van de gemeente.
Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek ook bij duisternis in actie
Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek ook bij duisternis in actie

De blauw-gelen zijn nog naarstig op zoek naar leden, ze mikken graag op extra meisjes en jongens tussen acht en elf jaar. Ook mama’s en papa’s zijn welkom voor de gents en ladies vanaf 35 jaar, zowel op recreatief als competitief vlak. Geïnteresseerden kunnen zich steeds inschrijven via www.baudouinhockey.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *