logo Casalina

Mannen KHC Leuven openen met twee uitzeges

Mannen KHC Leuven openen met twee uitzeges
KHC Leuven is succesvol op strafcorners

Na de sterke 1-3 uitoverwinning op het veld van de Antwerpse Dragons hebben de mannen van KHC Leuven nu ook de scalp van Namur te pakken. Het werd 2-5 op het veld van de promovendus.

Jerome Dekeyser debuteerde prima bij de Dragons met drie treffers, waarvan twee op strafcorner.

De trainingen in de voorbereidingen resulteerden blijkbaar prima want Dekeyser lanceerde ze beide ballen in de winkelhaak. International Gougnard bracht het gevaar, de Leuvense defensie gaf amper een krimp en in doel deed Carr het meer dan degelijk. Bij de Dragons stond voormalig Leuvenaar Della Torre, die er vorig jaar de strafcorners omzette, in het verliezende kamp.

Op Namen begon de thuisploeg goed.

De bezoekers kregen twee strafcorners toegekend maar misten. Toch stonden ze in een mum van tijd 0-2 voor. Vila en Gougnard realiseerden dit verschil rond het openingskwartier. Vanaf de tweede helft duwt Leuven het gaspedaal in en tikken ze de ballen binnen. Opnieuw Vila, Maraite op stroke en Dekeyser lieten de forfaitcijfers op het scorebord noteren. Namur kwam nog stevig opzetten met twee doelpunten, maar echt in gevaar kwam de zege niet.

Hun volgende en laatste uitmatch van een reeks van drie komt er volgend weekend aan op het Luikse Old Club. Dat zal voor Maraite een leuk onderonsje worden aangezien hij ginds werd gevormd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *