logo Casalina

Les je dorst en steun Hockey in Hoegaarden!

Les je dorst en steun Hockey in Hoegaarden!
Koop een bak Cornet en steun Hockey in Hoegaarden

Dertien maanden corona heeft een enorme impact op iedereen en ook Hockey in Hoegaarden voelt het stevig aan de clubkas. Er konden tijdens die periode geen of amper activiteiten plaats vinden die geld in het laatje konden brengen. De club heeft die extraatjes nodig om hun werking te kunnen blijven garanderen.

Maar… er is iets nieuws waardoor jij hun clubkas mee kan spijzen en waardoor ze in één klap zelfs veel centen bij elkaar kunnen krijgen! Drink jij graag eens een Cornetbiertje in je bubbel, bijvoorbeeld nabij een kampvuur,…? Lees dan zeker even verder.

Bij elke bak Cornet die ten voordele van Hockey in Hoegaarden gekocht wordt, steunt Cornet hen met een commissie. Als ze tussen de twintig en zestig bakken verkopen, krijgen ze vijf euro commissie per bak. Verkopen de spelers van de groengetinte vereniging zestig bakken of meer, dan krijgen ze tien euro per bak commissie, absoluut geen klein bier!

Hoe kan jij ze steunen?

Bestel één of meer bakken via www.trooper.be/cornet ten voordele van Hockey in Hoegaarden.  Je vindt de vereniging terug in de categorie SPORT vereniging (A-M). Je kan je bak(ken) bestellen tot en met 31 mei 2021. De bak(ken) die jij bestelt, worden begin juni bij Hockey in Hoegaarden geleverd. De club zal je dan op de hoogte houden over hoe de bak(ken) nadien bij jou terecht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *