logo Casalina

Ladies Keerbergen Tigers promoveren en de heren pakken top vijf

Ladies Keerbergen Tigers promoveren en de heren pakken top vijf
De eerste teams van de ladies en de mannen bij de Keerbergen Tigers

De Ladies van de Keerbergen Tigers, ofte de eerste vrouwenploeg, promoveert na enkele jaren proberen, naar nationale twee ofte derde nationale klasse. In hun slotmatch tegen rechtstreekse concurrent Constantia Hockey Waregem speelden ze 1-1 gelijk.

Het maakte op zich niet enorm veel uit daar ze als eerste eindigden in de tweede fase van de competitie in hun poule. Ze hadden vier punten bonus op tweede Embourg, nabij het Luikse Chaudfontaine. Deze promotie had al eerder gekund, maar corona stak er hier deels een spreekwoordelijk stokje tussen. Ze waren in een reeks ingedeeld met buiten Constantia en Embourg, het Brusselse Wolvendael, HC Mol, de Hasseltse Stix, Verviers en Leopard uit Gent.

“We zijn er echt heel blij mee, zeker omdat we twee jaar op rij opnieuw steeds moesten opnieuw beginnen. Dit was een gevolg van corona, we konden de competitie niet uitspelen en dat liet ons niet stijgen. We zijn heel benieuwd naar volgend jaar toe en hopen op een minstens even goed seizoen en team”, aldus uitgelaten middenvelder Emma Soyez.

De mannen van de Tigers op hun beurt werden in nationale drie vijfde. Op de slotspeeldag gingen ze nipt onderuit met 2-3 op het Ukkelse Sukkelweg. Zij waren in een groep ingedeeld met Sukkelweg, kampioen Verviers, Embourg, Saint Georges uit Kortrijk, Tournai, Ixelles en Luxembourg. Na het competitieslot verbroederden beide teams, dat leverde een mooi eindeseizoensbeeld op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *