logo Casalina

Kom de WK-finale hockey bekijken bij KHC Leuven, 2 gratis vaten in aantocht

Kom de WK-finale hockey bekijken bij KHC Leuven, 2 gratis vaten in aantocht
De WK-finale van België tegen Duitsland valt te bekijken in de kantine van KHC Leuven

De Belgische hockeymannen plaatsten zich na een nagelbijter tegen Nederland andermaal voor de WK-finale tegen eerdere tegenstander Duitsland. De titelverdedigers en Olympische kampioenen zullen het nu zondag 29 januari proberen voor een nieuwe wereldtitel en de natie fier te maken.

In de poulematch een kleine tien dagen geleden hielden beide teams het toen op 2-2 in een soms geladen ontmoeting. Dat laatste gegeven, daar mogen en kunnen we komende finale zeker van uitgaan.

Live uitzending op groot scherm

Bij de hockeyers van KHC Leuven, althans in hun clubhuis aan de Hertogstraat, zal de finale zondag live worden uitgezonden op een groot scherm in hun clubhuis. Iedereen is welkom vanaf 14.15 uur.

“Breng gerust jullie familie en vrienden mee. Kijken jullie ook alvast uit naar een nieuwe nagelbijter? Zoals eerder beloofd komt er een extraatje voor alle aanwezigen. We voorzien maar liefst twee gratis vaten! Wij kijken er alvast naar uit om jullie talrijk te mogen ontvangen. Tot zondag!”, klonk het bij de wit-blauw-roden van KHC Leuven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *