logo Casalina

Keerbergen Tigers nemen revanche tegen Wolvendael Sint-Agatha-Berchem

Keerbergen Tigers nemen revanche tegen Wolvendael Sint-Agatha-Berchem
Miliants (rechts in blauw-wit) scoorde zonet de 1-0

Waar het in de eerste helft relatief gelijk op ging qua score, 3-2, namen de Tigers in de tweede helft afstand. Ze begonnen enorm hard en hoog te pressen en dwongen de tegenstander tot foutjes. Zo won Keerbergen het pleit met 7-3 en staat het in nationale 3 samen met Wolvendael aan de leiding met beiden vijftien éénheden.

De heenwedstrijd werd door Wolvendael in de wacht gesleept met 2-1.

In de beginfase stoorden beide teams hoog, wat veel ruimte in de rug liet. Miliants tekende na enkele minuten voor de eerste kans, de Keerbergense deponeerde de bal net naast de rechterpaal. Wolvendael mikt in deze fase nog op de lange bal, bij de bezoekers maakte Closset fysiek een uitstekende indruk. Ze kon bij momenten op een stormachtige manier de thuisdefensie bestormen. Toch viel de openingstreffer aan de overzijde, Vandyck en Miliants speelden een één-tweetje uit. Miliants miste haar eerste schot, maar trof in de herneming raak, 1-0. Wolvendael was niet onder de indruk, amper drie minuten later legde Vandeput perfect af voor Closset, 1-1. Het ging daarna snel op en neer. Aan beide kanten werden strafcorners gegeven, diegene die Alloin aflegde voor Pauwels was de goede om 2-1 te scoren.

Daarna kregen de Brusselsen enkele strafcorners, inzetten van Closset en een op dreef zijnde De Ketele werden afgeweerd. Iets na het half uur legde Vandyck een inzet voor strafcorner goed af voor Soyez, die trof raak, 3-1. Dat sloeg de bezoeksters niet terug, in tegendeel ze kwamen weer drukken. Vandeput maakte over de linkerflank een vlotte actie, ze gaf voor op Closset, haar poging werd weggewerkt.

In de tweede helft begon Wolvendael te pressen, dat resulteerde in een stroke voor Closset. Een thuisverdedigster had immers met haar stick tegen de hiel van een Brusselse getikt. Closset liet het zich geen twee keer zeggen en werkte de bal links in doel, 3-2. Daarna begon Keerbergen enorm te drukken. Vandyck werd vrijgespeeld aan de linkerzijde voor doel en kon binnenwerken, 4-2. De veer bij de bezoeksters leek gebroken, des te meer omdat enkele minuten nadien Celli de bal aannam draaide en in de rechterbovenhoek chipte, 5-2, het mooiste doelpunt van de match. Doelpunten van Van Winghe en Miliants duwden het mes dieper in de wonde bij Wolvendael. Op een snelle tegenstoot kon Vandeput nog de 7-3 realiseren. Over enkele groene en gele kaarten en discussies daaromtrent kan nog een apart hoofdstuk geschreven worden, maar daaraan wagen we ons niet.

Door deze zege delen beide teams de leiding in nationale 3, Keerbergen heeft wel een beter doelsaldo.

Doelpunten: 8′ Miliants (1-0), 11′ Closset (1-1), 22′ Pauwels (2-1), 33′ Soyez (3-1), 47′ Closset (3-2 op stroke), 52′ Vandyck (4-2), 54′ Celli (5-2), 61′ Van Winghe (6-2), 68′ Miliants (7-2), 72′ Vandeput (7-3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *