logo Casalina

Indoorteams Hasselt Stix scoren voor het goede doel

Indoorteams Hasselt Stix scoren voor het goede doel
De U10 Girls 1 maakten maar liefst acht doelpunten

De twintig indoorploegen van veldhockeyclub Hasselt Stix hebben deze winter een extra motivatie om veel goals te scoren. De Dames, Heren en alle jeugdteams die deelnemen aan de zaalhockeycompetitie tellen al hun doelpunten op. Sympathisanten sponsoren immers alle gemaakte goals en de opbrengst gaat integraal naar de Warmste Week.

Kansarmoede ligt de club nauw aan het hart. Hasselt Stix wil immers hockey aanbieden aan alle sportieve jongens en meisjes, ook aan wie het moeilijk heeft. De club organiseert in de zomervakantie bijvoorbeeld toegankelijke hockeykampen met de sportdienst van Hasselt en werkt ook samen met Rap op Stap Limburg voor de lidgelden. Het ligt dan ook voor de hand dat de club zich deze winter extra inzet voor de actie rond kansarmoede van de Warmste Week die dit jaar trouwens in Hasselt doorgaat.

Op woensdag 21 december spreken de leden af bij de microfoon van de Warmste Week in het stadspark, eerst gaan ze heel veel doelpunten proberen te maken! Meer info? https://dewarmsteweek.be/acties/hasselt-stix-scoort-voor-de-warmste-week en https://www.hasseltstix.be/?oid=815&pid=59413&aid=136785&lg=2

De U10 Girls 1 vlogen er vorig weekend alvast in en maakten maar liefst acht doelpunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *