logo Casalina

Hockey Rotselaar kan in 2022 hun nieuwe cluboutfits showen!

Hockey Rotselaar kan in 2022 hun nieuwe cluboutfits showen!
De nieuwe outfit van Hockey Rotselaar valt te bekijken vanaf 2022

Hockey Rotselaar is vanaf nu een Korok partnerclub! Ze worden de officiële leverancier van wedstrijd outfits. Dat wil zeggen dat alle competitiespelers de volledige wedstrijdoutfit (truitje, short of rokje en kousen) kunnen aankopen via https://www.hockeyrotselaar.be/teamwear

Sinds hun ontstaan in 2020 hadden ze voorlopige cluboutfits voor hun teams. Met het recente toetreden van hoofdsponsor AD Delhaize Wezemaal was het tijd bij Hockey Rotselaar om uniformiteit de intrede te laten doen in de jonge vereniging.

De nieuwe U7 en U8-competitietruitjes zullen pas eind januari op de Decathlon clubpagina beschikbaar zijn. De spelers van die formaties moeten nog even geduld uitoefenen. Na de winterperiode zal dit de officiële wedstrijdoutfit zijn. Omwille van de beperkte voorraad, vraagt de club dat enkel competitiespelers een wedstrijdoutfit aankopen. Van zodra de stock groot genoeg is, geven ze een seintje en kunnen andere spelers ook een shirt aankopen. Een leuk weetje: op elk truitje staat achteraan een regenboogvlagje om openheid voor iedereen te benadrukken.

De outdoorcompetitie in 2022 gaat opnieuw van start vanaf begin februari, de juiste data volgen nog…

Geef een reactie