Q8 tempo oil banner

 

Hasselt Stix investeren in eerste ploegen en in de jeugd

Hasselt Stix investeren in eerste ploegen en in de jeugd
Nieuwbakken coach van de Hasselt Stix, Emanuele Iossa

De Heren 1 van de Hasselt Stix komen volgend seizoen opnieuw uit in de Belgian League Nationaal 3. Het team is een sportieve mix tussen spelers uit de eigen jeugdopleiding en enkele ervaren Argentijnse spelers die de jeugdwerking van de Hasseltse club komen versterken. Emanuele Iossa gaat volgend seizoen de uitdaging aan om de ploeg tot een harmonieus geheel te smeden en de nodige tactische versterking te brengen. Daarnaast zal hij de damesteams ondersteunen en een aantal jeugdploegen trainen en coachen en de club ondersteunen tijdens het zaalhockeyseizoen.

Wie is die nieuwe coach bij de blauwen?

Emanuele Iossa behoort tot de vijf leden van het Italian Coaches Committee en is FIH Coach. Meer info over hem kan je hier bekijken.

“We stellen vol trots Floris Jüsche en Emanuele Iossa voor als onze T1’s voor Dames 1 en Heren 1. Floris komt uit de technische staff van KHC Leuven en is daarnaast ook District Coach, verschillende spelers kennen Floris al als keepertrainer. Emanuele komt uit het Italian National Coaches Committee en ruilt zijn functie bij zijn thuisclubs ASD Campagnano en Lazio Hockey voor enige tijd in bij Stix. Naast T1 zal Emanuele ook een grote invulling geven in onze jeugdwerking”, klonk het bij de Hasseltse ambitieuze sportvereniging.

Geef een reactie