logo Casalina

Gratis proeflessen tot eind mei bij Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek

Gratis proeflessen tot eind mei bij Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek
Een jeugdploeg van Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek

Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek is al sinds 1935 een vaste waarde in de hockeywereld, om die continuïteit verder te kunnen zetten zijn ze naarstig op zoek naar spelers. Die willen ze de komende weken met hun club laten kennis maken via gratis proeftrainingen in de Kalenbergstraat. 

Royal Baudouin Hockey Club Dilbeek bestaat sinds 1935. In haar geschiedenis werd ze drie keer kampioen van België een won ze drie keer de beker van België. De club telt 21 jeugdploegen van de U7 tot de U19. Deze jeugdteams tellen momenteel exact 176 jongens en 116 meisjes. 21 kinderen zijn lid van de reeks tussen 3,5 en 5 jaar in de dit jaar opgestarte mini-kids-sectie, waar ze de nadruk leggen op hockey en psycho-motoriek.

Naast de jeugdploegen bezit Dilbeek drie herenploegen, twee damesteams, twee gentsformaties en één ladies-ploeg. De club is gelegen aan de Kalenbergstraat 85 in Dilbeek.

Baudouin is een familiale club met een gemoedelijke sfeer gelegen in een groen kader. Naast een hockeyveld beschikt de club over drie padelterreinen en zeven tenniscourts. De jeugdschool staat onder leiding van een professionele staff bestaande uit spelers die ooit in ere-divisie speelden en huidige spelers uit eerste en tweede nationale. Hun trainersstaf bevat initiatoren alsook trainers-B, ze beschikken eveneens over een physical coach en een kinesist.

“We moeten hockey als sport vandaag niet meer voorstellen. Daar hebben onze Red Lions voor gezorgd, ze staan stevig op de nummer één van de wereldranking. Baudouin is een familiale club in Dilbeek die door de jaren heen en dankzij de groei van de sport heeft onze club een uitstekende jongerenschool opgericht en véél geïnvesteerd in de trainers en hun opleiding. Zij spelen trouwens zelf ook in de club”, klonk het bij Baudouin Dilbeek.

Wil je zelf het plezier ervaren wanneer je met je stick de bal in het doel slaat? Kom dan de volgende weken hockey uitproberen op de Dilbeekse club. De volgende vier weken stellen ze hun club open met proeftrainingen. Stuur een e-mail naar sport@baudouinhockey.be en dan staan ze voor jou paraat op hun terreinen in de Kalenbergstraat. Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proeflessen met vermelding van je naam, adres, e-mail, telefoonnummer en geboortedatum. Iedereen is welkom vanaf de leeftijd van 3,5 jaar. Ook tieners en volwassenen met of zonder hockey-ervaring zijn meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *