logo Casalina

De ronde van België voor U19 Girls 1 van Hasselt Stix

De ronde van België voor U19 Girls 1 van Hasselt Stix
U 19 Girls 1 van Hasselt Stix op tour in Kortrijk

Het enthousiaste team van coach German Albornoz en manager Ann Satschko debuteren op nationaal niveau en ze doorkruisten al het hele land. De U 19 Girls 1 van de Hasselt Stix draaien op competitief vlak mee in de middenmoot van nationaal twee, op bekervlak verkennen ze nieuwe horizonten met de glimlach.

Na hun uitstap naar Arlon in de Ardennen trokken ze dit weekend naar Saint-Georges in Kortrijk

Goalie Billie-Roos en speelsters Kaat Arts, Linde Budenaers, Janne Bussé, Amélie Claesen, Aline Hardy, Noé Munoz, Pauline Nulens, Laïs Reynders, Anne-Charlotte Rombouts, Colette Schepers, Eline Stassen Langen, Mirte Van Roosebeke, Rosa Vanderstappen en Merel Willaert vormen de harde kern van deze ploeg. De kern van de jonge meiden had recent af te rekenen met pech en blessures, en trokken daarom met slechts elf fitte speelsters naar Kortrijk. Ze toonden teamspirit en inzet en beëindigden zonder wisselspeelsters de match met een 2-2 gelijkspel. Een resultaat op trots op te zijn.

En of de sfeer in het team goed zit

De meisjes spoorden samen naar Kortrijk en maakten er een heuse daguitstap van. Enkele van de geblesseerde meisjes kwamen zelfs mee om hun vriendinnen aan te vuren langs de zijlijn, met succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *