logo Casalina

De eerste herenploeg van de Hasselt Stix zoekt een coach

De eerste herenploeg van de Hasselt Stix zoekt een coach
De Heren 1 van Stix Hasselt krijgen versterking!

De eerste herenploeg van de Hasselt Stix hield voor de coronabreak goed stand in hun reeks in nationale drie. In de loop van het huidige seizoen, waarin ze momenteel de zesde plaats bezetten, boekten ze al enkele mooie scores. De blauwen hebben wel een coach nodig om de puntjes op de i te zetten en hun ambitie op termijn kracht bij te zetten.

Het is een jonge ploeg met veel enthousiasme en ambitie, het is een mengeling van eigen jeugd en iets meer ervaren spelers. Ze kunnen buigen op een goede basis, die kan niet optimaal omgezet worden in puntenwinst omdat de afwerking soms ontbreekt. Ze pakten enkele mooie overwinningen onder meer tegen opponenten zoals Luxembourg, Lynx uit Ittre en Neo Mechelen, zeker iets waar ze op kunnen verder bouwen.

De nieuwe coach in kwestie moet in staat zijn om deze formatie naar een hoger niveau te tillen onder andere op het vlak van samenspel en afwerking. Geïnteresseerde kandidaten mogen zich steeds melden bij de verantwoordelijke voor de arbitrage bij de Stix, Xavier Croquey. Hij valt te bereiken via arbitrage@hasseltstix.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *