logo Casalina

Bekijk vanavond Seppe Odeyn op de Container Cup op Vier

Bekijk vanavond Seppe Odeyn op de Container Cup op Vier
Seppe Odeyn voor zijn intrede in de Container Cup

Herentse multi-atleet Seppe Odeyn (35) waagt zich vanavond in de alomgekende Container Cup in het Heizelstadion aan een duel tegen triatleet Jelle Geens. De meervoudige wereldkampioen duatlon, triatleet en wielrenner als hij er zin in heeft, krijgt een half uur de tijd om zich vol uit te leven. Alles verliep wonderwel, behalve het golfen blijkbaar…

Odeyn was blij met zijn deelname

“Hoe ze bij mij kwamen dat weet ik niet, misschien via de regisseur die mijn podcast met Robrecht Paesen, De Jogclub, volgt. De insteek was sowieso een duel tussen een duatleet en een triatleet. Jelle Geens doet het op mondiaal vlak meer dan prima als triatleet, mijn erelijst zullen ze ook wel kennen. Ik nam deel in mijn wedstrijdoutfit. Ik kom niet zoveel op nationale televisie, dus het leek me gepast om zo mijn trouwe sponsors te danken”, vertelde de van origine Wijgmaalnaar. “Ik had er goed op geoefend, behalve het golfonderdeel en dat kwam me duur te staan. Ik wist heel goed wat ik er zelf van verwachtte en heb mijn eigen doelen behaald. Ik had wel niet verwacht dat de combinatie van roeien en monkey bars mijn voorarmen volledig zouden verzuren. Voor het schieten was ik bij triatleet Geert Janssens, die instructeur bij de politie is, ten rade gegaan. Ik wist zo waarop ik moest letten. Van mezelf uit kan ik mijn hartslag ook snel laten zakken.”

Seppe kennende blijft hij niet lang stil zitten.

Odeyn zal in het eigen Herent zaterdag deel nemen aan de BMX Pumptrackrace. “Ik ben benieuwd wat dat zal brengen, maar ik legde het rondje al eens af. Ik kom terecht in de Legends Race wat zoiets is als een dorpelingenkoers in het wielrennen qua niveau.”

Duatleet Seppe Odeyn duelleert deze woensdagavond vanaf 20 uur op Play vier met triatleet Jelle Geens, om 23.05 uur is er een herhaling voor de nachtraven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *