logo Casalina

KFC Perk begint 2022 met hernieuwde moed en nieuwe sportieve staff

KFC Perk begint 2022 met hernieuwde moed en nieuwe sportieve staff
Enkele fans van KFC Perk in beeld, zij zijn benieuwd naar de terugronde

Tweedeprovincialer KFC Perk wil het in 2022 over een andere boeg gooien en hoopt met de aanstelling van hun derde hoofdcoach op een seizoen het tij te doen keren. Aan kwaliteit in de kern is er geen gebrek. In de sportieve staff nemen T1 Chris Andries en T2 Bert Sammels plaats als “nieuwe gezichten” om de redding in tweede provinciale te realiseren.

“We hebben meteen beslist om de samenwerking met onze T1 Stéph Vandorpe en onze T2 Jonathan Cabron stop te zetten. Met T3 Dirk Van Nieuwenhoven zijn we nog in overleg, de kans is groot dat hij een nieuwe functie zal opnemen binnen de club”, klonk het bij het bestuur. “Het hoeft geen betoog dat het uitblijven van resultaten, we zijn de winterstop ingegaan met 12 op 48, aan de basis ligt van dit ontslag. Zoals jullie weten, willen we absoluut in tweede provinciale blijven. We zijn er niet langer van overtuigd dat we het met de voorbije technische Staf gingen redden. We danken hen voor de bewezen diensten, en dragen hun inspanningen in ons hart, maar de harde realiteit is wat ze is.”

Perk start de terugronde met een volledig nieuw veldtrainersteam met als T1 Chris Andries, T2 Bert Sammels én voormalig Rode Duivel Theo Custers neemt zijn rol als keeperstrainer verder op.

“Chris Andries is een naam die als muziek in de oren klinkt in de voetbalwereld. Hij heeft al veel watertjes doorzwommen, gaande van Sint-Niklaas over onder meer SK Beveren. We zijn ervan overtuigd dat zijn rijke ervaring de komende periode een meerwaarde kan gaan uitmaken. Chris is trouwens geen onbekende in de club daar hij dit seizoen de P2 Dames coacht, met succes. Een functie die hij gaat blijven uitoefenen. We vinden het belangrijk bij onze keuze om iemand aan te stellen die vertrouwd is met onze club. T2 Bert, een echte clubman, hoeven we niet voor te stellen. Kort samengevat, een nieuw jaar, een nieuwe start. Deze spelersgroep kan groeien naar meer en beter, daar blijven we als bestuur sterk op inzetten. Het behoud in tweede provinciale staat voorop. Om ons doel te bereiken zullen we samen sterk moeten zijn en zullen zowel bestuur als spelers hun verantwoordelijkheid moeten opnemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *