logo Casalina

Covid 19 werpt opnieuw schaduw over provinciale voetbal

Covid 19 werpt opnieuw schaduw over provinciale voetbal
KCVV Elewijt wilt het over een andere boeg gooien, archiefbeeld

Het weekend is nog niet deftig begonnen of het covid 19-spook werpt een schaduw over het provinciale voetbal. In eerste provinciale werden OHR Huldenberg – HO Bierbeek en HO Veltem-Kampenhout afgelast. In tweede provinciale is dat het geval voor ERC Hoeilaart – KCVV Elewijt.

In eerste provinciale werd er bij OHR Huldenberg een covid 19-besmetting vastgesteld. Bij Kampenhout zagen ze na hun vorige ook deze match uitgesteld wegens een besmetting.

“Onze collega’s van ERC Hoeilaart zijn getroffen door het COVID 19 virus en er moeten meerdere spelers in quarantaine plaatsen. Om die reden werd er uitstel gevraagd aan de voetbalbond waardoor de wedstrijd deze zaterdag niet doorgaat en zal meer dan waarschijnlijk op woensdag 7 oktober ingehaald worden”, klonk het bij Elewijt.

In derde provinciale A werd Drieslinter-KDN United uitgesteld door één besmetting bij de bezoekers. In derde provinciale C kon de derby tussen Moorsel en Sterrebeek niet plaats vinden. In vierde provinciale D zal Hoeilaart B – Perk B op een latere datum gespeeld worden. De meeste van de afgelaste duels zouden op woensdag 7 oktober moeten afgewerkt worden.

In de Antwerpse reeksen was er vrijdagavond eveneens al sprake van verschillende aflastingen.

Indien er nog meer weet is van afgelaste matchen in het provinciale voetbal, dan is deze informatie welkom op info@regiosport.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *